Danas počinje 3. Sajam poljoprivrede i privrede u Vlasenici

Posted by:     Tags:      Posted date:  October 11, 2017  |  No comment


October 11, 2017


U Vlasenici se danas i sutra održava 3. Sajam poljoprivrede i privrede, a detaljan program možete pogledati na Program sajam 2017.

Ovaj događaj, koji će okupiti veliki broj izlagača iz cijele države, ima za cilj promovisanje poljoprivredne i privredne proizvodnje iz različitih oblasti.
Proizvođači će imati priliku da ispromovišu i prodaju svoje proizvode, uspostave kontakte i unaprijede svoje poslovanje, dok će posjetioci, pored bogate ponude, moći da prisustvuju stručnim predavanjima iz oblasti poljoprivrede, te da uživaju u kulturno – umjetničkom programu, modnoj reviji ručnih radova, izložbi slika, a organizator je pripremio i vrijedne nagrade.

Svečano otvaranje sajma planirano je za četvrtak, 12. oktobar, u 10:30 časova, nakon čega slijedi dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim proizvođačima, te izvlačenje nagrada za posjetioce, uz bogatu gastronomsku ponudu koju su pripremile članice UŽ “Podrinje”.

Pored Sajma, u Vlasenici će se 12. oktobra tradicionalno održati Miholjski vašar, koji se u ovom gradu održava još od 1903. godine.About the authorYou must be logged in to post a comment.