Drugog dana “Beer fest -a” publika uživala uz Galiju

Posted by:     Tags:      Posted date:  July 21, 2017  |  No comment


July 21, 2017


Drugog dana “Bir festa”, koji se održava u Vlasenici, na festivalskoj bini nastupio je popularni niški roker Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija.

U okviru sinoćnjeg programa, uz Milosavljevića, nastupili su i vlasenička rok grupa “Ad hok bend”, “Arka bend” iz Bijeljine, te di – džej Zee.

 

 

 

 

Velikom broju okupljenih Vlaseničana i njihovih gostiju obratio se i načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević, koji je rekao da je srećan zbog toga što se, po prvi put, jedan tako važan muzički događaj održava u tom gradu.
“Ja kao načelnik i Opština Vlasenica moramo da učinimo sve da se vrati život ovoj opštini, koja je, nažalost, u proteklih nekoliko godina otišla u nekom drugom pravcu. To nam je obaveza da radimo, više stvaramo i da učinimo život ljudima koliko-toliko ljepšim, bez obzira koliko je teško vrijeme u kojem živimo”, rekao je Kraljević.

U okviru završne festivalske večeri, večeras će  nastupiti grupe “Ad hok bend” I, “4 Tune”, “Arka bend”, di-džej Veki, te zvijezda večeri, Amel Ćurić i njegov bend.

Pokrovitelj ove trodnevne manifestacije je Opština Vlasenica.

 About the authorYou must be logged in to post a comment.