Načelnik opštine posjetio mjesto radova na uređenju prilaznih puteva i parkinga

Posted by:     Tags:      Posted date:  August 2, 2017  |  No comment


August 2, 2017


Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević danas je posjetio mjesto radova na uređenju i asfaltiranju prilaznih puteva i parking platoa za zgrade u Ustaničkoj ulici.

Nakon što su završeni pripremni radovi  za asfaltiranje prilaznog puta ka boračkoj zgradi u ulici Vuka Karadžića, preduzeće “Zvornik putevi” privodi kraju  uređenje pristupnog puta i parking platoa za zgrade u Ustaničkoj ulici, u kojima su smještene porodice poginulih boraca, RVI, porodice sa statusom izbjeglica i raseljenih lica, te socijalne kategorije stanovništva.

Dvije od tri zgrade na ovoj lokaciji sagrađene su 2005. godine, dok je posljednja sagrađena 2012. godine, te su prvi stanari čekali na prilazni put i parking punih 12 godina.

Načelnik opštine Miroslav Kraljević, prilikom početka radova u ulici Vuka Karadžića, rekao je da ove kategorije stanovništva zaslužuju da imaju pristojne uslove za život, ali da je zbog nebrige ranijih opštinskih vlasti ovaj prostor ostao neuređen.About the authorYou must be logged in to post a comment.