Najmlađi Vlaseničani učestvovali na Festivalu dječijeg muzičko – scenskog stvaralaštva

Posted by:     Tags:      Posted date:  November 6, 2017  |  No comment


November 6, 2017


U zvorničkom Sportsko-rekreativnom centru održan je Festival dječijeg muzičko-scenskog stvaralaštva pod nazivom “Našem gradu s ljubavlju”, na kojem su nastupali mališani iz 12 predškolskih ustanova Republike Srpske i Srbije.
Na festivalu su učestvovalii i mališani iz predškolske ustanove “Prvi koraci” Vlasenica. Rukovodilac ove ustanove, Aleksandar Stojišić, izrazio je zadovoljstvo što su najmlađi Vlaseničani, njih 22, imali priliku da učestvuju na ovoj smotri dječijeg stvaralaštva i dodao da su se djeca, zahvaljujući kvalitetu ove manifestacije, vratila sa lijepim uspomenama u Vlasenicu. On je naveo da je učešće na festivalu omogućila Opština Vlasenica.

Festival je otvorio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, ističući da je ovo divna manifestacija koju Gradska uprava Zvornik podržava već osmu godinu.

“Srećan sam što smo prepoznali značaj ovog festivala na kome učestvuju djeca iz Republike Srpske i Srbije”, rekao je Stevanović i naglasio da je festival smotra onog najljepšeg što imamo, a to su djeca.

Direktor Dječijeg vrtića “Naša radost” Zvornik Vukomir Stanković poželio je svim učesnicima dobru igru i zabavu, zahvalivši se svima koji su podržali ovu manifestaciju.

Na festivalu su učestvovala djeca iz predškoslkih ustanova Bijeljine, Bratunca, Vlasenice, Lopara, Milića, Zvornika, Malog Zvornika, Loznice, Lajkovca, Koceljeve i Šapca.

Pokrovitelj festivala je Gradska uprava Zvornik, dok je organizator Dječiji vrtić “Naša radost”.About the authorYou must be logged in to post a comment.