Održan sastanak sa novoizabranim predsjednicima mjesnih zajednica

Posted by:     Tags:      Posted date:  December 7, 2017  |  No comment


December 7, 2017


Načelnik opštine Vlasenica, Miroslav Kraljević, zajedno sa saradnicima danas je održao prvi radni sastanak sa novoizabranim predsjednicima savjeta mjesnih zajednica. Sastanku su prisustvovali i rukovodioci vlaseničkih škola, komunalnih preduzeća, ŠG “Birač”, kao i komandir Policijske stanice.

Načelnik opštine iskoristio je priliku da čestita izabranim rukovodiocima 14 mjesnih zajednica, koji su zaslužili povjerenje birača, te je  izrazio nadu da će oni, u saradnji sa lokalnim vlastima, raditi za dobrobit svih stanovnika sa ovog područja. Ističući važnost funkcionisanja savjeta mjesnih zajednica kao najnižeg, ali veoma značajnog oblika učešća građana u vlasti, pozvao je predsjednike da budu inicijatori aktivnosti i da rukovodstvu opštine kandiduju probleme sa kojima se susreću .

Na sastanku se govorilo o obezbjeđivanju objekata  za rad mjesnih zajednica tamo gdje oni ne postoje, te o infrastrukturi, komunalnim problemima i aktuelnom čišćenju snijega.

Sastanak je ujedno bio prilika da predsjednici mjesnih zajednica ostvare kontakte međusobno, ali i sa predstavnicima javnih preduzeća i Opštinske uprave.

 About the authorYou must be logged in to post a comment.