Prijavite se za učešće na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja

Posted by:     Tags:      Posted date:  June 12, 2017  |  No comment


June 12, 2017


Napravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolje poslovne ideje koje organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“, u koji je uključena i opština Vlasenica. Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju uz savjetodavnu podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice.“ Najuspješniji polaznici treninga imaće priliku da predstave svoje poslovne ideje na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja.

 Za najperspektivnije poslovne ideje predstavljene na Sajmu obezbijeđena su grant i beskamatna kreditna sredstva, sa rokom otplate do tri godine, kao i nagrade.

Prijave su otvorene za mlade sa područja opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i grada Zvornika, starosti od 18-35 godina.

Prvi presjek broja prijava za učešće na X Sajmu poslovnih napravljen je 20.05.2017. Javni poziv za učešće na Sajmu poslovnih ideja je stalno otvoren. Naredni presjek broja prijava će biti napravljen 15.07.2017.

Aplikacioni obrazac možete preuzeti OVDJE

Za više informacija kontaktirajte Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ putem telefona 056/440-165 i putem emaila: office@prijateljisrebrenice.org



About the author







You must be logged in to post a comment.