Prijavite se za učešće na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja

Posted by:     Tags:      Posted date:  July 11, 2017  |  No comment
Podsjećamo vas da su u toku prijave za učešće na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja.

Napravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolje poslovne ideje koje organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“, u koji je uključena i opština Vlasenica.
Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju uz savjetodavnu podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice.“ Najuspješniji polaznici treninga imaće priliku da predstave svoje poslovne ideje na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja.

Za najperspektivnije poslovne ideje predstavljene na Sajmu obezbijeđena su grant i beskamatna kreditna sredstva, sa rokom otplate do tri godine, kao i nagrade.

Prijave su otvorene za mlade sa područja opština Vlasenica, Milići, Srebrenica, Bratunac i grada Zvornika, starosti od 18 do 35 godina.

Prvi presjek broja prijava za učešće na X Sajmu poslovnih ideja je napravljen 20.05. Javni poziv za učešće na Sajmu poslovnih ideja je stalno otvoren. Naredni presjek broja prijava će biti napravljen 25.07., a posle tog termina zainteresovani će moći da se prijave za učešće na XI Sajmu poslovnih ideja.

Aplikacioni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Za više informacija kontaktirajte Udružnje “Prijatelji Srebrenice”, tel: 056/440-165 i putem emaila: office@prijateljisrebrenice.org